Contact

Je contacteert ons door een mail te sturen naar ichtusantwerpen@gmail.com. Onze Ab Actis zal dan met veel plezier antwoorden.

Wekelijks sturen we een mail met daarin de planning van die week en extra informatie. Wil je deze mail graag ontvangen of juist niet meer? Laat het ons weten via ichtusantwerpen@gmail.com. Ook met je vragen over Ichtusgroepen naast Antwerpen kan je bij ons terecht, maar we verwijzen je dan graag door naar de site van de specifieke Ichtusgroep.

We hebben een Facebook- en Instagrampagina (‘Ichtus Antwerpen’) waar we jullie regelmatig op de hoogte houden.
Hiernaast hebben we ook een Facebookgroep. Zoek op ‘Ichtus Antwerpen’ op Facebook en vraag toegang om extra Ichtusberichten mee te krijgen!

Lid worden

Inschrijven als lid kan op de eerste Ichtusactiviteit van het academiejaar. Stuur een mailtje naar ichtusantwerpen@gmail.com om informatie over de eerste activiteit te ontvangen of houd onze Facebookpagina of Instagram in de gaten. Kan je niet aanwezig zijn op de eerste activiteit? Geen probleem: inschrijven kan het hele jaar lang via het online inschrijfformulier dat je op deze website kan vinden.

Voor niets gaat de zon op, maar helaas draait Ichtus niet op zonne-energie. Wanneer je lid wordt van Ichtus betekent dat niet alleen dat je je wil inzetten voor onze studentenvereniging, maar ook dat je ons financieel wil steunen. Dat beteken dat je lidgeld betaalt. Zo kunnen wij een zaal huren, eten en drinken voorzien, een spreker betalen of activiteiten organiseren. Als lid krijg je veel voordelen. Zo krijg je onder andere korting op activiteiten die we organiseren.

Mocht je twijfelen of je lid wilt worden of niet, dan kan je er als nieuw lid ook voor kiezen om een half jaar lid te worden voor de helft van het bedrag. Je kan het geld storten op onderstaande rekening. Als dat niet lukt, kun je het lidgeld ook altijd cash aan onze fiscus geven.

Nieuwledenweekend

Na een aantal weken vindt het nieuwledenweekend plaats in Antwerpen. Dit weekend is speciaal voor nieuwe leden opgezet om welkom geheten te worden binnen Ichtus. De ouderejaars zijn hier ook zeker welkom! Tijdens het nieuwledenweekend zal er een kleine en inwijding plaatsvinden om van de nieuwe leden echte Ichtianen te maken. Kijk onder Activiteiten -> Kalender om te zien wanneer het nieuwledenweekend zal plaatsvinden.

Contributie

Als lidgeld vragen wij een bedrag tussen de €30,- en de €50,- over te maken. Wanneer je dit overmaakt en je hebt je ingeschreven op de startactiviteit of via het online inschrijfformulier, dan ben je volwaardig lid. Het standaard lidgeld bedraagt €40,- en wij vragen je dit dan ook als richtlijn te nemen. Wanneer je minder geld tot je beschikking hebt is €30,- ook voldoende om lid te worden. Stel je hebt het wat breder en je wilt Ichtus graag financieel extra steunen, dan mag je €50,- overmaken.

Samengevat

Lidgeld heel jaar: €30,- tot €50,- met als richtlijn €40,-. 
Lidgeld half jaar voor nieuwe leden: €15,- tot €25,- met als richtlijn €20,-.

Opgelet!

Je bent pas lid als je ingeschreven EN betaald hebt.

Rekeningnummer

BE 67 0019 3635 1887
Ter name van: Lub Silas

Online inschrijfformulier

Je kan je aanmelden als lid van Ichtus Antwerpen door het online inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Voor nu is het inschrijfformulier gesloten, stuur zeker een mailtje om lid te worden!

Wij heten je alvast hartelijk welkom!

Ontvang de weekmail

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten? Stuur dan een mailtje naar ichtusantwerpen@gmail.com. Je krijgt wekelijks een mail met alle informatie!