Contact

Contact opnemen met ons gaat door een mail te sturen naar ichtusantwerpen@gmail.com. Marije zal dan met veel plezier in jullie noden voorzien!

Vragen kunnen gaan over waar en wanneer we samen komen of wat we precies allemaal doen op Ichtus. Als je graag de vrijdagmail met daarin de informatie over de komende week wil krijgen, of als je deze juist niet meer wilt krijgen, kan je ons ook altijd een mailtje sturen! Als je vragen hebt over Ichtus groepen buiten Antwerpen willen we deze gerust beantwoorden, maar we verwijzen je ook graag door naar de site van de specifieke Ichtusgroep.

We hebben een Facebook- en Instagrampagina (‘Ichtus Antwerpen’) waar we jullie regelmatig op de hoogte houden.
Hiernaast hebben we ook een Facebookgroep, zoek op ‘Ichtus Antwerpen’ op Facebook en vraag toegang om zo nog wat extra Ichtusberichten mee te krijgen!

Lid worden

Wanneer je lid wordt van Ichtus betekent dat niet alleen dat je je wil inzetten voor onze studentenvereniging, maar ook dat je ons financieel wil steunen. Dat betekent heel simpel dat je lidgeld betaalt, waarvan wij zaalhuur, eten en drinken, activiteiten, sprekers e.d. kunnen betalen. Wat zijn de voordelen van lid worden? Als je lid wordt, krijg je korting op activiteiten die we door het jaar heen organiseren. Voor niets gaat de zon op, maar helaas draait Ichtus niet op zonne-energie. Mocht je twijfelen of je lid wilt worden of niet, dan kan je er als nieuw lid ook voor kiezen om een halfjaar lid te worden voor de helft van het bedrag. Je kan het geld overmaken op onderstaande rekening. Als overmaken niet gaat, dan kun je het lidgeld ook altijd contant aan onze fiscus geven. Inschrijven kan op de eerste Ichtusactiviteit van het academiejaar. Stuur een mailtje naar ichtusantwerpen@gmail.com om informatie over de eerste activiteit te ontvangen of houd onze Facebookpagina of Instagram in de gaten. Wanneer je niet aanwezig kan zijn op de eerste activiteit is dat geen probleem, inschrijven kan het hele jaar door het online inschrijfformulier in te vullen op deze pagina.

Nieuwledenweekend

Ichtus heeft geen introductieweek of doop. Wel hebben wij een buddysysteem waarbij we elk nieuw lid aan een ouderejaarslid koppelen om zo iedereen wegwijs te maken binnen Ichtus en Antwerpen. Als je je als nieuw lid inschrijft, word je de eerste weken met de andere nieuwe leden uitgenodigd om af en toe samen met de ouderejaars iets te ondernemen. Denk aan samen eten of bijvoorbeeld een keer op café. Na een aantal weken vindt het nieuwledenweekend plaats in Antwerpen. Dit weekend is speciaal voor nieuwe leden opgezet om welkom geheten te worden binnen Ichtus. De ouderejaars zijn hier ook zeker welkom! Tijdens het nieuwledenweekend zal er een kleine inwijding plaatsvinden om van de nieuwe leden echte Ichtianen te maken. Kijk onder Activiteiten -> Kalender om te zien wanneer het nieuwledenweekend zal plaatsvinden.

Contributie

Als lidgeld vragen wij een bedrag tussen de €30,- en de €50,- over te maken. Wanneer je dit overmaakt en je hebt je ingeschreven op de startactiviteit of via het online inschrijfformulier, dan ben je volwaardig lid. Het standaard lidgeld bedraagt €40,- en wij vragen je dit dan ook als richtlijn te nemen. Wanneer je minder geld tot je beschikking hebt is €30,- ook voldoende om lid te worden. Stel je hebt het wat breder en je wilt Ichtus graag financieel extra steunen, dan mag je €50,- overmaken.

Samengevat

Lidgeld heel jaar: €30,- tot €50,- met als richtlijn €40,-. 
Lidgeld half jaar voor nieuwe leden: €15,- tot €25,- met als richtlijn €20,-.

Opgelet!

Je bent pas lid als je ingeschreven EN betaald hebt.

Rekeningnummer

NL66 RABO 0364 1099 98
Ter name van: C. J. STRIJK

Online inschrijfformulier

Je kan je aanmelden als lid van Ichtus Antwerpen door het online inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Via hier kom je bij het online inschrijfformulier. Wij heten je alvast hartelijk welkom!

Ontvang de weekmail

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten? Stuur dan een mailtje naar ichtusantwerpen@gmail.com. Je krijgt wekelijks een mail met alle informatie!