Activiteiten

Hier kan je al onze activiteiten terugvinden. Ook via mail krijg je wekelijks de activiteiten van die week. Wil jij deze mails ook graag ontvangen? Stuur ons dan zeker even een mailtje! 

Agenda

Kringen

Tweewekelijks komen we op dinsdagavond samen om in kleinere groepen na te denken over de Bijbel. Dit doen we op verschillende locaties in de stad Antwerpen. Dit kan op kot zijn, maar ook bijvoorbeeld in het park of op de universiteit! Rond 18u30 verzamelen we in kring om samen te eten, en daarna gaan we in gesprek over de Bijbel en wat die ons te vertellen heeft. Er wordt ook een gedeelte voor aanbidding in al haar vormen voorzien: zingen, tekenen, schilderen, wandelen,… Deze kringen zijn een veilige plek voor al je vragen, en het perfecte moment om eens te komen kijken naar wat Ichtus te bieden heeft: fijne vriendschappen, een goed gesprek en een boeiende God.

Heb je je nog niet aangemeld om lid te worden, maar wil je toch graag komen? Stuur een mail met je naam en (kot)adres naar ichtusantwerpen@gmail.com. We wijzen je een kring toe en geven je verdere informatie. Je bent meer dan welkom!

Verdiepingsavonden

De verdiepingsavonden van Ichtus Antwerpen gaan tweewekelijks door op dinsdagavond en ondersteunen de geestelijke groei van de vereniging en haar leden. De inhoud varieert: bijbelstudie, worshipavonden, gebedswandelingen, lezingen en dialoog. Je bent ook als niet-lid meer dan welkom om op deze avonden aanwezig te zijn.

Ontspanningsactiviteiten

Deze activiteiten worden voornamelijk door Ichtianen zelf georganiseerd. Op donderdagavond houden we onze agenda vrij voor al hun gekste ideeën: samen eten, afspreken in een park, dansavonden, een pubquiz organiseren, het WK voetbal kijken, etc.

Coronamaatregelen Ichtus Antwerpen

We houden de coronamaatregelen goed in de gaten. Er zijn nu geen beperkingen, maar voel je vrij om je eigen grenzen aan te geven. We rekenen op je gezonde verstand: als je symptomen hebt, kom je niet naar de activiteiten.